SZIGETELÉS FELSŐFOKON 23 ÉVES TAPASZTALATTAL

Ha minőségi tetőszigetelésre, külső szigetelésre és hangszigetelésre van szükséged, akkor jó helyen jársz! Partner cégünk a generálkivitelezés szakértőjeként áll az építőipar szolgálatában, és elkötelezett a kiváló minőség és ügyfél elégedettség mellett. 

A kivitelező cég 2000 év februárjában alakult jogelőd nélküli bejegyzéssel. Fő profilunk lapos és magastetők hő és csapadékvíz elleni szigetelésének készítése és felújítása, valamint az ezekhez tartozó járulékos munkák (bádogos, kőmüves) elvégzése.

Ezen tevékenységek nagy szaktudást és tapasztalatot igényelnek, ezt partner cégünk emberei biztosítják, akik már az alapítást megelőzően kellő gyakorlatot és tapasztalatot szereztek hosszú éveken keresztül, mind az új tetők komplett rétegrendjeinek kivitelezésében, mind a régi tetők teljeskörű
felújításában. 

Ezentúl folyamatos továbbképzéseken veszünk részt és figyelemmel kísérjük a szigetelési technológia fejlődését. Ehhez hozzátartozik a szigetelőanyagok ismerete is, melynek jó minőségűnek, megbízhatónak kell lennie. Szakértelmünk fókuszában a tetőszigetelés áll, ahol a legmodernebb technológiákat és anyagokat alkalmazzuk a legmagasabb szintű védelem érdekében. Tudjuk, hogy a megfelelő tetőszigetelés nemcsak az időjárási viszontagságok ellen nyújt hatékony védelmet, hanem hozzájárul a hőszigeteléshez és a hangszigeteléshez is.

Kiemelt szolgáltatásaink között szerepel a víz és pára elleni szigetelés, külső szigetelés, amely segít csökkenteni az energiafogyasztást és javítja az épület hő megtartó képességét. Környezetbarát megoldásainkkal nemcsak az energiahatékonyság nő, de az épület külső megjelenése is esztétikailag vonzóbb lesz.


Generál Kivitelezés - Az építészet szolgálatában, adunk a minősére!

Cégünk megalakulása óta az Olasz ITALIANA MEMBRANE, POLYGLASS és főként az INDEX SpA álltal gyártott modifikált bitumenes lemezekkel és ezekhez tartozó kiegészítőkkel dolgozik, melyek garantált minőségűek (ÉMI), minden előírt szabványnak megfelelnek és folyamatos minőségellenőrzésnek vannak alárendelve, valamint a bitumenes lemezek közt egyedülállóan nem számítanak veszélyes hulladéknak,
azaz környezetbarát anyagok.(ISO 14001)

🌟 LAPOSTETŐ FELÚJÍTÁS SZAKÉRTŐKTŐL! 🌟

Számunkra a tetők vízzáró rétegének felújítása nem csupán üzleti lehetőség, hanem szakmai küldetés is. Szeretnénk hozzájárulni ügyfeleink biztonságához és a szerkezetek hosszú élettartamához. Minket motivál az a gondolat, hogy minőségi munkánkkal és innovatív megoldásainkkal hozzájárulhatunk az épületek fenntarthatóságához és energetikai hatékonyságához.


Ismerős a bosszantó tetőbeázás vagy a hideg szellők sziszegése a tetőn? Cégünk a lapostetők mestere, és garantáltan megszünteti a problémákat!

Alapelveink:

  • A minőségi munka és az ügyfél elégedettsége mindennél fontosabb.
  • Az építőipari trendek és technológiák folyamatos nyomon követése.
  • Az ügyféllel való közvetlen kommunikáció és egyedi igények figyelembevétele.


⚙️ Mit kínálunk?

  • Megbízható és tartós vízzáró réteget
  • Az egyedi igényekre szabott megoldásokat
  • Szakértői tanácsadás és konzultáció
  • Átlátható és részletes árajánlatot
  • Referenciákat és minimum 10 év garanciát a munkára és az anyagokra.

1️⃣ Lapostető felújítás magánszemélyeknek, társasházaknak, egyéb épületeken: Szakértő csapatunk gyorsan és hatékonyan újítja fel elöregedett szigetelését, visszaállítva annak eredeti szépségét és funkcióját.

2️⃣ Szigetelés: Azt mondják, hogy a jó ház hőszigetelt ház! A mi szigetelési megoldásainkkal nem csak a hideg szélnek mondunk nemet, de a magas rezsiköltségeket is csökkentjük.

3️⃣ Javítás: Szivárgó tető? Nem probléma! Tapasztalt csapatunk gyorsan és precízen javítja a csapadékvíz által okozott károkat, visszaállítva otthona vízszigetelését.

🏡 Miért minket válasszon?

✅ Tapasztalt Szakemberek: Képzett csapatunk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a lapostetők világában.

✅ Minőségi Anyagok: Csak a legmagasabb minőségű, időjárásálló anyagokat alkalmazzuk munkáink során.

✅ Gyors és Precíz Munkavégzés: Tudjuk, hogy az idő pénz, ezért gyorsan és pontosan dolgozunk.

✅ Garancia: Minden munkánkra garanciát vállalunk, hogy Ön nyugodtan élvezhesse új, szigetelt lapostetőjét!

Ne hagyja, hogy az elöregedett tető gondokat okozzon! Válassza a biztonságot és a kényelmet a mi szakértelmünkkel!

📲Kérjen ingyenes árajánlatot most! ☎️

#LapostetőFelújítás #SzigetelésMesterei #ProblémaMegoldás